P
O
L
Y
C
O
R
P
POLYCORP

Minőségbiztosításról

Cégünk alappillére a minőségbiztosításkor lefektetett szabályok pontos betartása.

Minőségbiztosítás

A POLYCORP KFT...

...sikeres, gazdaságilag eredményes működéséhez, a piaci pozíciójának megőrzéséhez és bővítéséhez elengedhetetlen, hogy a vevők igényeit kielégítő, a nemzetközi piacokon is értékesíthető, legmagasabb minőségi kategóriába tartozó műanyag termékek tervezője, előállítója és szállítója legyen.

...folyamatosan törekszik az iparágon belül elfoglalt helyének megerősítésére, növekvő részesedés megszerzésére. Ennek érdekében olyan minőségbiztosítási rendszert működtet, amely garantálja termékei és szolgáltatásai kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését.

...vezetősége alapelvként hirdeti meg a termékek előállítása és forgalmazása során a minőség iránti elkötelezettséget.

...felelősséggel vállalja, hogy gazdasági, szakmai céljait a környezet védelme, a környezet és a termelési tevékenység egyensúlyának biztosításával valósítja meg.

...saját gazdasági fejlődése és gyarapodása mellett fontos feladatának tekinti a dolgozóinak szakmai fejlődését, szociális biztonságát.

...belső folyamatainak az ISO 9001:2009 szabvány szerinti szabályozottságával, a minőségirányítási rendszerének hatékony működésével, jövedelmező gazdasági tevékenységével a jövőben is biztosítani kívánja a tulajdonosai, munkatársai és alkalmazottjai anyagi biztonságát, gyarapodását, segítve tágabb környezetének sikeres fejlődését is.

A gyártás során a pontosság, a méretazonosság, a megismételhetőség fontos szempont. Ezekről pontos irányokat mutat a minőségbiztosítás.
Ez megköveteli a legjobb alkatrészminőséget, önvények nagypontosságú gyártásával segítjük elő a nyomatok egyazon paraméterek alapján történő előállítását. Folyamatos ellenőrzés és gépbeállítást a munkafolyamatok alatt a használt technológiának köszönhetően elvégezzük. Kézi ráhatás nélküli gyártás lecsökkenti az állásidőket, ez jobb ciklusidőt jelent. A szabályozás az alábbi területekre terjed ki:

Project Name

Lorem ipsum dolor sit amet

Project Name

Lorem ipsum dolor sit amet

Contact us

We are here to help

Nullam ut consectetur dolor. Sed sit amet iaculis nisi. Mauris ridiculus elementum non felis etewe blandit.